Programi

U Dječjem vrtiću Poneštrica provodimo Cjeloviti desetosatni program odgojno-obrazovnog rada za djecu jasličke i vrtićke dobi. Programom se pravovremeno i primjereno zadovoljavaju potrebe djece kao i briga o zdravlju, prehrani i sigurnosti.

U tijeku pedagoške godine redoviti program obogaćujemo ekološkim i sportskim aktivnostima, nastojimo njegovati tradiciju i običaje kraja u kojem živimo, a sve s ciljem pružanja poticajnog okruženja za učenje, rast i razvoj. Kao jedan od iznimno važnih čimbenika u radu ističe se i suradnja s roditeljima i lokalnom zajednicom. U našim se objektima radi i živi u duhu ugodne obiteljske atmosfere u kojoj su sva djeca, roditelji i djelatnici usmjereni jedni na druge, te zajedno grade pozitivnu klimu vrtića.

O programima

Kraći program ranog učenja engleskog jezika

Osim redovitog programa, u sklopu rada dječjeg vrtića provodimo i kraći program ranog učenja engleskog jezika. Program se provodi dva puta tjedno po 45 min, u svim objektima. Kraći engleski program verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Prijavi se

Kraći glazbeni program

U objektu “Kockica” provodimo Kraći glazbeni program, jednom tjedno po pola sata. Kraći glazbeni program verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Prijavi se
KONTAKTIRAJTE NAS

RIJEČI RODITELJA

“Vec treće dijete nam ide u ovaj vrtić i iznimno smo zadovoljni sa svim što je djeci omogućeno. Odgajatelji su mladi, pažljivi, puni strpljenja, energije i odličnih sposobnosti u radu s našim najmlađima. Djeca se igraju, nauće svašta kroz svakodnevne edukativne programe, uče se ponašanju i prihvaćanju drugih, nesebičnosti i ono što je najvažnije – sretna su.”

M. P.

“Ako se odlucite za Poneštricu i Kockicu bit cete oduševljeni. Tete su super i imaju odličan program za dječicu. Super je i to što u puno aktivnosti uključuju i nas roditelje. Tople preporuke ”

A. G.

“Kada smo birali vrtić za našu djevojčicu, najbitnije su nam bile tete.Željeli smo tople, vesele ljude i obiteljsku atmosferu kako bi našem djetetu bilo što ugodnije.Sve navedeno, a i više, pronašli smo u Dječjem vrtiću Poneštrica, gdje našu djevojčicu svakog dana dočekuju pozitivne, drage i kreativne tete.Ne smijem zaboraviti i odličnu kuharicu jer moja Mare često zatraži i repete, a teta Mladenka ih često počasti i domaćim kolačima.”

S. P.

KONTAKTIRAJTE NAS