O nama

Dječji vrtić Poneštrica privatni je dječji vrtić, osnovan 1996. godine. U našem se dječjem vrtiću provodi Redoviti desetsatni program ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Cilj programa je rad na razvoju pozitivne slike o sebi i samopouzdanju te samostalnosti djece. Rad Dječjeg vrtića Poneštrica temeljen je na humanističko-razvojnoj koncepciji predškolskog odgoja, kojom se ostvaruju svi potrebni uvjeti življenja djece u kontekstu ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Dječji vrtić Poneštrica sastoji se od matičnog i jednog područnog objekta, Dječji vrtić Kockica.

Osim redovitog programa, u sklopu rada dječjeg vrtića u suradnji sa školom za rano učenje stranih jezika „Pozitivum“ provodimo i kraći program ranog učenja engleskog jezika. Program se provodi dva puta tjedno po pola sata, što je u skladu sa dobi djece rane i predškolske dobi. Od ove pedagoške godine planiramo započeti i sa provođenjem Kraćeg glazbenog programa, također dva puta tjedno po pola sata. Kraći glazbeni program verificiran je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U dječjem vrtiću je zaposleno četrnaest odgajatelja koji svojim obrazovanjem i profesionalnošću te kontinuiranim stručnim usavršavanjem i radom na sebi, te svojom ljubavlju prema djeci i svom poslu, doprinose uspješnom ostvarivanju svih važnih ciljeva u cjelokupnom razvoju djece.

Vrtići “Poneštrica” i “Kockica” imaju kvalitetno opremljene unutarnje prostore koji se kontinuirano održavaju i oplemenjuju, te lijepe vanjske prostore opremljene spravama za igru i pješčanicima, te natkrivenim površinama koje omogućuju boravak djece na vanjskom prostoru i za lošijih vremenskih uvjeta.

PRIJAVI SE

Naši odgajatelji

MONIKA
MONIKARavnatelj/pedagog
TAMARA
TAMARAOdgajatelj
KATARINA
KATARINAOdgajatelj
ŽELJKA
ŽELJKAOdgajatelj
ANA
ANAOdgajatelj
DIJANA
DIJANAOdgajatelj
TAMARA
TAMARAOdgajatelj
MARIJANA
MARIJANAOdgajatelj
MLADENKA
MLADENKAKuharica

Riječi roditelja

“Vec treće dijete nam ide u ovaj vrtić i iznimno smo zadovoljni sa svim što je djeci omogućeno. Odgajatelji su mladi, pažljivi, puni strpljenja, energije i odličnih sposobnosti u radu s našim najmlađima. Djeca se igraju, nauće svašta kroz svakodnevne edukativne programe, uče se ponašanju i prihvaćanju drugih, nesebičnosti i ono što je najvažnije – sretna su.”

M. P.

“Ako se odlucite za Poneštricu i Kockicu bit cete oduševljeni. Tete su super i imaju odličan program za dječicu. Super je i to što u puno aktivnosti uključuju i nas roditelje. Tople preporuke ”

A. G.

“Kada smo birali vrtić za našu djevojčicu, najbitnije su nam bile tete.Željeli smo tople, vesele ljude i obiteljsku atmosferu kako bi našem djetetu bilo što ugodnije.Sve navedeno, a i više, pronašli smo u Dječjem vrtiću Poneštrica, gdje našu djevojčicu svakog dana dočekuju pozitivne, drage i kreativne tete.Ne smijem zaboraviti i odličnu kuharicu jer moja Mare često zatraži i repete, a teta Mladenka ih često počasti i domaćim kolačima.”

S. P.

JAVITE NAM SE!