O nama

Dječji vrtić Poneštrica privatni je dječji vrtić, osnovan 1996. godine. U našem se dječjem vrtiću provodi Redoviti desetsatni program ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Cilj programa je rad na razvoju pozitivne slike o sebi i samopouzdanju te samostalnosti djece. Rad Dječjeg vrtića Poneštrica temeljen je na humanističko-razvojnoj koncepciji predškolskog odgoja, kojom se ostvaruju svi potrebni uvjeti življenja djece u kontekstu ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Dječji vrtić Poneštrica sastoji se od matičnog i tri područna objekta, Dječji vrtić Kockica, Dječji vrtić Sreća i od 1. rujna 2022. Dječjeg vrtića Čarobna šuma.

Osim redovitog programa, u sklopu rada dječjeg vrtića provodimo i kraći program ranog učenja engleskog jezika. Program se provodi dva puta tjedno po 45 min, što je u skladu sa dobi djece rane i predškolske dobi. U područnom objektu Kockica provodimo glazbeni program 1 put tjedno po pola sata.

Programi su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U dječjem vrtiću je zaposleno 19 odgojitelja koji svojim obrazovanjem i profesionalnošću te kontinuiranim stručnim usavršavanjem i radom na sebi, te svojom ljubavlju prema djeci i svom poslu, doprinose uspješnom ostvarivanju svih važnih ciljeva u cjelokupnom razvoju djece.

Vrtići imaju kvalitetno opremljene unutarnje prostore koji se kontinuirano održavaju i oplemenjuju, te lijepe vanjske prostore opremljene spravama za igru i pješčanicima, te natkrivenim površinama koje omogućuju boravak djece na vanjskom prostoru i za lošijih vremenskih uvjeta.

PRIJAVI SE

Naši odgojitelji

MARIJANA
MARIJANAOdgojitelj
ANA
ANAOdgojitelj
NATALIJA
NATALIJAOdgojitelj
TAMARA
TAMARAOdgojitelj
Dora
DoraOdgojitelj
ŽELJKA
ŽELJKAOdgojitelj
KATARINA
KATARINAOdgojitelj
KATARINA
KATARINAOdgojitelj
VLATKA
VLATKAOdgojitelj
RENATA
RENATAOdgojitelj
VANESA
VANESAOdgojitelj
Karla
KarlaOdgojitelj
Tena
TenaOdgojitelj
Anđela
AnđelaOdgojitelj
Mihaela
MihaelaOdgojitelj
Helena
HelenaOdgojitelj
Lea
LeaOdgojitelj
TAMARA
TAMARAOdgojitelj
DIJANA
DIJANAOdgojitelj
MONIKA
MONIKARavnatelj/pedagog

Riječi roditelja

“Vec treće dijete nam ide u ovaj vrtić i iznimno smo zadovoljni sa svim što je djeci omogućeno. Odgajatelji su mladi, pažljivi, puni strpljenja, energije i odličnih sposobnosti u radu s našim najmlađima. Djeca se igraju, nauće svašta kroz svakodnevne edukativne programe, uče se ponašanju i prihvaćanju drugih, nesebičnosti i ono što je najvažnije – sretna su.”

M. P.

“Ako se odlucite za Poneštricu i Kockicu bit cete oduševljeni. Tete su super i imaju odličan program za dječicu. Super je i to što u puno aktivnosti uključuju i nas roditelje. Tople preporuke ”

A. G.

“Kada smo birali vrtić za našu djevojčicu, najbitnije su nam bile tete.Željeli smo tople, vesele ljude i obiteljsku atmosferu kako bi našem djetetu bilo što ugodnije.Sve navedeno, a i više, pronašli smo u Dječjem vrtiću Poneštrica, gdje našu djevojčicu svakog dana dočekuju pozitivne, drage i kreativne tete.Ne smijem zaboraviti i odličnu kuharicu jer moja Mare često zatraži i repete, a teta Mladenka ih često počasti i domaćim kolačima.”

S. P.

JAVITE NAM SE!